The Return of the Sleurzusters

GUESS WHO’S BACK?!

Zo, video bekeken? Wij denken dat die wel voor zich spreekt, maar voor alle duidelijkheid: Sleurzusters are back again! En hoe?! Speciaal voor jullie hebben we deze mooie rap geschreven. Je kunt het jaar (ok dan, de maand februari) niet beter beginnen.

Weet je nog dat we ooit een aankondiging deden van iets moois waar we mee bezig waren? Iets meer dan een jaar geleden? Nou dat is dus dat kleifilmpje. Het wachten waard, niet? Het lijkt misschien of de beelden en de tekst niet helemaal matchen. Dat kan kloppen hoor! De ‘videoclip’, waarin je een aantal van onze belevenissen uit 2015 kunt zien, was er eerder dan de rap. Maar dat mag de pret niet drukken. Artistieke vrijheid, noemen we dat. Wat ons betreft kan de grammy ons niet meer ontgaan.

Waar we al die tijd geweest zijn?

Nou, we hebben heus niet stilgezeten hoor. Sleurzuster Rosanne was behoorlijk druk met werken, waardoor het sleurzusterleven even op de achtergrond raakte. Maar ondertussen heeft ze toch nog van alles gedaan. Van bier brouwen tot spacecake snoepen en van eekhoorns spotten tot honden uitlaten. Van yogaën (niet alleen in de sportschool, maar ook een keer bij zonsopkomst op een berg met uitzicht op de zee, wow!) tot suppen tot 20 kilometer wandelen.

Van uit ontbijten in eigen stad tot picknicken in de regen. En een hele hoop reisjes maken. In een jaar kwam ze in Berlijn, Hamburg, Oostenrijk, München, Keulen, Kopenhagen, Portugal, Lille, Warschau, Groningen en ook nog eens op Flakkee.

En ook nog, samen met Nien, op De Trap in Rotterdam!

En Nienke? Die deed lekker mee de pretbrownies en ook met het bier dat erg ‘bijzonder’ smaakte, vooral door de bier-kaassoep.

Verder heeft ze voor het eerst een hunebed gezien, een aantal leuke musea bezocht en heeft met haar broer de familiefilm afgemaakt en zodoende de basics van het monteren geleerd (en dat is leuk!). Ook heeft zij veel bands gezien die ze al heel lang graag wilde zien, zoals Madness, The Last Shadow Puppets (Alex Turner!) en De Staat en ook nieuwe bandjes ontdekt (DMA’s en Seratones). Ze is naar een enorm koud en modderig konijnenhol geweest met vriendinnen (waaronder zuster Roos): Down the Rabbit Hole. Dat is een erg leuk festival, maar vast nog veel leuker als het lekker weer is. Ze is per ongeluk een carrière begonnen in groendaken (onderhoud en aanleg), heeft een workshop Turks Marmeren gevolgd (cadeau van Marijn en Annick) én is met Douwe Bob op de foto geweest.

Dus zoals je ziet heeft ook deze Sleurzuster meer gedaan dan bankhangen en schermstaren het afgelopen jaar.

Nu is het (al even) 2017 en zijn we er weer helemaal klaar voor. In iets andere vorm dan eerst, want iedere week iets nieuws gaat dit jaar niet lukken. Maar we gaan sowieso leuke, goede en spannende dingen doen! Doe je weer met ons mee?

2 thoughts on “The Return of the Sleurzusters

Reageer hier

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s