De Sleurzusters gloeien in het donker

Ooit kwamen we erachter dat het bestaat: glowgolfen, of golf in the dark. Lekker minigolfen in het donker, met uv-licht. Die activiteit belandde natuurlijk direct op ons verlanglijstje. Na gloeien in Eindhoven kon gloeien op de minigolfbaan niet ontbreken.

Toen Rosanne van Nienke en Ruben een verjaardagscadeautje kreeg met de strekking ‘samen iets leuks gaan doen’, was het dan ook gelijk duidelijk: we zouden gaan minigolfen in het donker!

Het duurde even voor het ook echt gebeurde, maar vorige week stonden we eindelijk op de baan in Woerden. En zo zag dat er ongeveer uit:

Iedere baan had een ander thema en het was steeds weer een verrassing waar je de bal naartoe zou moeten leiden.

Ruben had een mooi wit overhemd aan, waardoor hij flink glowde. Nienke en Rosanne hadden nog een soort van poging gedaan, maar hadden niet echt witte kleding, dus zij waren niet zo zichtbaar (ook onze donkere tassen raakten we af en toe kwijt). Je kunt zien dat Rosanne nog ergens een poging deed haar tanden te laten oplichten, maar ook die waren niet wit genoeg.

We bleken allemaal ongeveer even goed/slecht te zijn, want er zat weinig verschil tussen onze eindstanden. Ruben was de winnaar. Rosanne en Nienke deelden een tweede plaats (met de ene puntentelling was Nienke iets beter, met de alternatieve puntentelling Rosanne):

eindstand

Na afloop besloten we nog ergens koffie te drinken met een taartje erbij. En waar stuitten we op in het mooie Woerden? Van Rossum, met echte Van Rossum’s koffiekoppen! Daar moesten we heen! We aten allemaal een lekker stuk taart met een kopje koffie of thee erbij.

Dat was een geslaagd einde van een gloeiend dagje!

One thought on “De Sleurzusters gloeien in het donker

Reageer hier

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s